Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Μια ματιά στο eGo-T / 1300mAh

Πριν μια εβδομάδα μας ήρθε για δοκιμή ένα eGo-T με 1300 mAh μπαταρίες και με βελτιωμένο ατμοποιητή τύπου T

(η φωτογραφία που βλέπετε είναι από παλιότερο μοντέλο ατμοποιητή με μπαταρία 650 mAh, θα προσθέσουμε τη νέα φωτογραφία αυριο).


Το σετ περιλαμβάνει 

2 ατμοποιητές τύπου Τ με χωρητικότητα 2ml
2 μπαταρίες 1300 mAh
1 φορτιστή USB
1 τροφοδοτικό με έξοδο USB
5 στόμια - δοχεία υγρού
1 υφασμάτινη θήκη
1 εγχειρίδιο στα Αγγλικά


Η πρώτη εντύπωση που είχαμε όταν ανοίξαμε τη συσκευασία, δεν ήταν διαφορετική από τα άλλα eGo-T και υπήρχε διάχυτη η δυσπιστία μας για το νέο ατμοποιητή και την μπαταρία. Έτσι αποφασίσαμε να αρχίσουμε τα crash tests.

Κλασικά ξεκινήσαμε από τη φόρτιση της μπαταρίας. Στην πρώτη φόρτιση αφήσαμε τη μπαταρία πάνω στο φορτιστή 8 ώρες (αν και στην ουσία σε μπαταρίες λιθίου δε χρειάζεται). Η ένδειξη για την πλήρη φόρτιση ήρθε περίπου στις 2μισι ώρες. Οι μετρήσεις της μπαταρίας ήταν 4.2Volt και έπειτα από 24ωρη  (και σκληρή μπορώ να πω) χρήση ήταν στα 3.9Volt.

Ο Ατμιστής μέσα στην πρώτη εβδομάδα μας έδωσε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Δεν καταλάβαμε αλλαγή στη γεύση σε σχέση με την πρώτη μέρα χρήσης και η παραγωγή ατμού είναι αρκετά καλή. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή ο Ατμιστής κρατάει για 1300 χρήσεις.

Πιστευουμε ότι οι λάτρεις του eGo-T θα μείνουν ιδιαιτέρα ευχαριστημένοι με το συγκεκριμένο σετ ειδικά μόλις δουν την τιμή προσφοράς που δίνει το www.e42.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου